3DL logo small
 bandenmaatlogo

Afstanden

 

wandeltocht


Sinds 2016 kennen wij twee afstanden:

15 kilometer & 20 kilometer.

 

Beide wandelroutes voeren u langs fraaie plekjes, mooie doorkijkjes en langs het cultureel erfgoed wat 't Gooi zo bijzonder maakt. De wandelroutes zijn beschreven op een routebeschrijving.

De routebeschrijving ontvangt u in Sporthal De Fuik bij de speciale inschrijftafel voor de wandeltocht. Na de start bij Sporthal De Fuik wandelt u via “Huis De Trompenburgh”, een prachtige buitenplaats in ’s Graveland, naar de sfeervolle Gooise buitenplaats Gooilust en het Corversbos. De buitenplaatsen zijn idyllisch, de parken en tuinen benaderen hun Engelse voorbeelden. Het Coversbos gaat naadloos over in het Spanderswoud.

Door de componistenbuurt in Hilversum wandelt u weer terug via het Spanderswoud naar het Ankeveense Pad. Op het Ankeveense Pad loopt u langs de oude landgoederen in 's Graveland. De parken zijn hier opgetrokken in Engelse landschapsstijl. Op zonnige dagen waan je je hier in het zuiden van Engeland. Na het Noordereinde verlaten de wandelaars ’s-Graveland om via Kortenhoef terug te keren in Sporthal De Fuik.

 

Klik hier om in te schrijven

 

GooilustTrompenburghspanderswoud